Başkan halkı dinleyecek

5 Nisan 2018 Perşembe

Belediye’de halk günü toplantıları başlıyor

Vatandaşların, talep ve temennilerini doğrudan Belediye Başkanı Zeki Gül’e ileteceği “Halk Günü” buluşmaları başlıyor.

11 Nisan Çarşamba gününden itibaren her Çarşamba saat:14.00 ile 17.00 arasında Belediye Başkanı Zeki Gül’ün katılımı ile Başkanlık Makamında Halk Günü gerçekleştirilecek.

Çorum Belediyesi’ni katılımcı ve şeffaf yerel yönetim anlayışı ile yönetiyoruz diyen, Belediye Başkanı Zeki Gül, sosyal belediyeciliğin olmazsa olmazlarından olan halk günü toplantılarında vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek onlara çözüm bulmaya çalışacağız. Halk Günü Toplantılarımızda vatandaşlarımız bize her türlü derdini anlatabilecek. Halkın sorunlarını, istek ve önerilerinin her zaman takipçisi olacağız” dedi.

Başkan halkı dinleyecek Başkan halkı dinleyecek