Başkan Gül’ün resmini halıya dokudu

26 Haziran 2018 Salı

Çorumlu esnaf Feyyaz Bayrak, Belediye Başkanı Zeki Gül’ün resmini halı üzerine dokudu.

Seçim öncesinde esnaf ziyaretleri yapan Belediye Başkanı Zeki Gül’ün işyerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Feyyaz Bayrak, başkanın resmini halıya dokuduğunu dile getirdi. Esnaf Bayrak, Belediye Başkanı Zeki Gül’ün kendisini makamında kabulünden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Belediye Başkanı Zeki Gül’ün esnafa çok yakın olduğunu, bu yakınlık nedeniyle de Başkan Gül’e teşekkür ettiğiniz ifade etti.

Makamında esnaf Feyyaz Bayrak’ı kabul eden Belediye Başkanı Zeki Gül ise kendisine hediye edilen halı için teşekkür ederek, Bayrak’a çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Foto Galeri

Başkan Gül’ün resmini halıya dokudu Başkan Gül’ün resmini halıya dokudu