Başkan Gül, Ulukavak'taesnafın taleplerini dinledi

11 Eylül 2018 Salı

Belediye Başkanı Zeki Gül, Ulukavak Mahallesinde esnafı ziyaret etti. Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Belediye Başkanı Zeki Gül, beraberinde Başkan Yardımcısı Turhan Candan ve Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir ile Ulukavak Mahallesi Köprübaşı Caddesinde bulunan bir dükkana esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf, mahallede trafik kurallarını hiçe sayan magandalardan şikayetçi oldu. Köprübaşı Caddesi ile Selçuk 2. Caddenin kesişim noktasına hız kesici kasis yapılması talebinde bulundu. Mahalle esnafının sorunlarını ve taleplerini dinleyen Gül, gerekli incelemelerin yapılacağını ve belediye olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade etti.

Başkan Gül, Muhtar Özdemir’i ziyaret etti
Başkan Gül, esnaf ziyaretinin ardından Ulukavak Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti. Ziyarette Başkan Gül, Muhtar Hanefi Özdemir’in talep ve isteklerini dinleyerek, Çorum Belediyesi tarafından mahallede devam eden yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu.

Foto Galeri

Başkan Gül, Ulukavak'taesnafın taleplerini dinledi Başkan Gül, Ulukavak'taesnafın taleplerini dinledi Başkan Gül, Ulukavak'taesnafın taleplerini dinledi Başkan Gül, Ulukavak'taesnafın taleplerini dinledi Başkan Gül, Ulukavak'taesnafın taleplerini dinledi Başkan Gül, Ulukavak'taesnafın taleplerini dinledi