26°C parçalı bulutlu

26°C parçalı bulutlu

Başkan Gül, uluçınarları unutmadı

27 Mart 2019 Çarşamba

Çorum Belediyesi evde bakım hizmetinden faydalanan uluçınarlara Dünya Yaşlılar Haftası nedeniyle yemek programı düzenledi.

Programa 24. 25. ve 26. Dönem Çorum Milletvekili Salim Uslu, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın ve Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan, Alper Zahir,Ahmet Yabacıoğlu, birim müdürleri katıldı.

Belediye Başkanı Zeki Gül programda yaptığı konuşmada, büyüklere hizmet etmenin ve saygıda kusur etmemenin dini bir vecibe olduğunu dile getirerek, “Sadece sosyal bir faaliyet değil de inancımızın ve kültürümüzün bir gereği olarak da size saygıda, hizmette kusur etmemeye çalışıyoruz. Evimizin, ocağımızın, mahallemizin ve şehrimizin bereketi olan 724 büyüğümüze evde bakım hizmeti veriyoruz. Büyüklerimizin duasını almak için sosyal hizmetlerimizi sürdürüyoruz dedi.

Başkan Gül, “Bu bizim dini vecibemiz, görevimizdir. Gençler, gelecekte bir gün mutlaka muhtaç hale geleceksiniz. Size bir elin uzatılmasını istiyorsanız bu mübarek insanların elinden tutun, yardımcı olun” diye konuştu. Büyüklerin yaşarken kıymetlerinin bilinmesi gerektiğini ifade eden Başkan Gül, “Onları ihmal etmemeliyiz ve kıymetlerini bilmeliyiz. Allah öf bile demeyin derken siz nasıl olurda annelerinizi, babalarını yalnızlığa terk edersiniz. Büyüklerimiz, millet olmamızda, milli değerlerimizin diri kalmasında ve yeni nesillere aktarılmasında en büyük pay sahibidir.  Biz bunun her zaman bilincinde olduk. Allah bu yoldan, bu anlayıştan bizleri ayırmasın. Hayatımın en mutlu anı sizinle olan ziyaretlerimdir. Siz bizim milletimizin onurusunuz, medarı iftiharımızsınız. Sizlere hizmet ederken kusur etmemeye çalıştık. Tüm büyüklerimizin, Yaşlılara Saygı Haftasını tebrik ediyor, büyüklerimize nice sağlıklı, mutlu günler ve uzun bir ömür temenni ediyorum. Hepinizden helallik istiyor ve dua talep ediyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın ise, Çorum Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlamında çok güzel işlere imza attığını belirterek, hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür etti. Evde Bakım Hizmetinin Belediye’nin en çok dua alan hizmeti olduğunu ifade eden Halil İbrahim Aşgın, “Bize her şeyden önce dua, muhabbet lazım. Bu seçimlerde sizlerin destekleri ile Belediye Başkanı olmak bana nasip olursa bu güzel hizmetleri aldığımız noktadan alıp daha güzellerini hep beraber yapmaya devam edeceğiz. Sizler güngörmüşlersiniz. Projelerimizle sizle ilgilide “Güngörmüşler Konağı” yaptık. Burada muhabbet edip, eski günleri yad edeceksiniz” dedi.

Foto Galeri

Başkan Gül, uluçınarları unutmadı Başkan Gül, uluçınarları unutmadı Başkan Gül, uluçınarları unutmadı Başkan Gül, uluçınarları unutmadı Başkan Gül, uluçınarları unutmadı Başkan Gül, uluçınarları unutmadı Başkan Gül, uluçınarları unutmadı Başkan Gül, uluçınarları unutmadı Başkan Gül, uluçınarları unutmadı Başkan Gül, uluçınarları unutmadı Başkan Gül, uluçınarları unutmadı Başkan Gül, uluçınarları unutmadı Başkan Gül, uluçınarları unutmadı Başkan Gül, uluçınarları unutmadı Başkan Gül, uluçınarları unutmadı Başkan Gül, uluçınarları unutmadı Başkan Gül, uluçınarları unutmadı