12 Şubat 2018 Pazartesi

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Reha Metin Alkan, Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

2011 yılına kadar şehrimizde üniversite adına sadece temelde sıkıntı var mı yok mu diye 4 yıl tartıştık diyen Belediye Başkanı Zeki Gül, ne yazık ki buda ilimiz adına büyük kayıptı. Sayın rektörümüz görev geldiğinden beri büyük bir koşturma içerisinde çalışarak üniversitemizi iki katına çıkarttı. Bizde elimizden geldiği kadarıyla destek olduk. Hem fiziki imkanlar, hem de gelen öğrencilerin kalitesi ve sayısı ile Türkiye’de tanınan üniversitelerden olmak bizim içinde mutluluk vericidir. Şehrimizde bulunan bütün kurumlarımızla bir ve beraber olarak çalışmalarımız sürdüreceğiz. Bu çalışmalarda büyük gayreti olan Hitit Üniversitesi Rektörümüz Prof.Dr. Reha Metin Alkan başta olmak üzere tüm yönetici, öğretim görevlilerine teşekkür ediyorum dedi.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Reha Metin Alkan ziyarette yaptığı konuşmada, göreve geldiğim günden beri beraber çalıştığımız hemşehrimiz kardeşimizdiniz. Sizlerle çok güzel çalışmalar yaptık. Sizlerin bu gücüyle üniversitemizde 30-40 yıldır yapılamayanları yapmayı Allah bizlere nasip etti. 2011 yılında göreve geldiğimizde kampüs sorunumuz vardı. Bu sorunun 5-6 yıl yıl gibi kısa bir sürede çözülüp çok ciddi mesafeler kat etmemiz sizlerin ve Çorum’un verdiği desteklerle ortaya çıktı. Bizim gibi şehirlerde o ilin bürokratları bütün dinamiğiyle yan yana gelmesi ve birlikte hareket etmesi her iki kurumu da güçlendiriyor. Sizlerin bu destekleriyle üniversitemiz büyümeye devam edecektir. Şahsım ve üniversitem adına teşekkür ediyor, Allah şehrimize güzel hizmetler yapmanızı nasip etsin diye konuştu.

Foto Galeri

Başkan Gül, “Türkiye’de tanınan üniversitelerden biri olmak bizim için mutluluk verici” Başkan Gül, “Türkiye’de tanınan üniversitelerden biri olmak bizim için mutluluk verici” Başkan Gül, “Türkiye’de tanınan üniversitelerden biri olmak bizim için mutluluk verici” Başkan Gül, “Türkiye’de tanınan üniversitelerden biri olmak bizim için mutluluk verici”