Başkan Gül, Engelli Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti

2 Mart 2018 Cuma

Belediye Başkanı Zeki Gül, Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek, öğrencilerin kurs çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Zeki Gül, seramik, çini, bilgisayar, müzik, spor, dikiş nakış ve pastacılık kurslarını tek tek ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. İnceleme ziyaretinde Başkan Gül’e, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ve Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu eşlik etti.

Engelli Eğitim Merkezi öğrencilerinden Mehmetçiğe büyük destek

Çini Kursu öğrencisi Arap Murat Akkoyunluoğlu Başkan Gül’ün ziyaretinde yaptığı konuşmada, ben ve arkadaşlarım Türk savunma sanayine bağışta bulunmak ve Afrin’deki kahraman askerlerimize hediye göndermek istiyoruz. Bu zamana kadar kazandığım 1.000 TL’yi bağışlıyorum. Onlar orada olmazlarsa biz burada rahatça oturamayız. Bizi ne Amerika korkutur nede İsrail. Onların hepsi boş. Bu yaptıklarımızın hepsini hediye olarak götüre bilirsiniz askerlerimize helali hoş olsun dedi.

Belediye Başkanı Zeki Gül ise, yarın Afrin’e Mehmetçiğimizi yarına gideceğiz. Sizler bu şekilde çalışarak elde ettiğiniz kazançlarınızı bağışlıyorsunuz. Sizlerin el emeği göz nuru ile yaptığınız eserlerinizi Afrin’de Mehmetçiğimize sizin adınıza hediye edeceğiz. Bizlerin buralarda rahat uyku uyuması için askerlerimiz orada teröristlerle çarpışıyor. Mehmetçiğimize sizin selamlarınızı götüreceğiz. Mehmetçiğimiz sizlerin duaları ve destekleriyle bu başarıları elde ediyor. Yürek olmadan sadece bilek hareket edemez. Rabbim ordumuzun yar ve yardımcısı olsun dedi.

Madan’ın“Asker Olsam” şiiri Afri’ne gidiyor

Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi kursiyeri Bekir Madan’ın yazdığı “Asker Olsam” isimli şiiri Belediye Başkanı Zeki Gül hafta sonu Afrin’e giderek orada cansiperane bir şekilde bu toprakları koruyan askerimize takdim edecek.

Bekir Madan Belediye Başkanı Zeki Gül’e bizi de Afrin’e götür demesi üzerine, Başkan Gül, “İnşallah biz gidip geldikten sonra sizleri de oradaki duruma göre Mehmetçiğimizi ziyarete göndereceğiz” dedi.

Başkan Gül’den Engelli Eğitim Merkezi öğrencilerine doğum günü sürprizi

Belediye Başkanı Zeki Gül, Engelli Eğitim Merkezi’ni ziyaretinde doğum günü olan öğrencilere doğum günlerini kutlayarak hediyelerini takdim etti.

Engelli Eğitim Merkezi kantininde gerçekleşen doğum günü kutlamasında bir konuşma yapan Başkan Gül, “doğum günlerini kutladığımız yavrularımızın doğum günlerini tebrik ediyorum. Önümüzdeki günlerde çok daha güzel doğum günleri kutlamayı Rabbim bizlere nasip etsin. Emeği geçen öğretmenlerimize, kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah diğer arkadaşlarımızın da önümüzdeki günlerde doğum günlerini kutlamaya geliriz diye konuştu.

Foto Galeri

Başkan Gül, Engelli Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti Başkan Gül, Engelli Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti Başkan Gül, Engelli Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti Başkan Gül, Engelli Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti Başkan Gül, Engelli Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti Başkan Gül, Engelli Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti Başkan Gül, Engelli Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti Başkan Gül, Engelli Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti Başkan Gül, Engelli Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti