Başkan Gül'den, yolculara geçmiş olsun ziyareti

14 Mart 2018 Çarşamba

Belediye Başkanı Zeki Gül, Osmancık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan yolcuları Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti.

Belediye Başkanı Zeki Gül hastane yönetiminden yaralılar hakkında bilgi alırken Osmancık İlçesinde meydana gelen elim trafik kazasında vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Yaralı yolculara ise acil şifalar diliyorum dedi.

Foto Galeri

Başkan Gül'den, yolculara geçmiş olsun ziyareti Başkan Gül'den, yolculara geçmiş olsun ziyareti Başkan Gül'den, yolculara geçmiş olsun ziyareti