21°C parçalı az bulutlu

21°C parçalı az bulutlu

Başkan Gül’den muhtarlara ziyaret

14 Kasım 2018 Çarşamba

Belediye Başkanı Zeki Gül’den Kale ve Yavruturna Mahallesi muhtarlarını ziyaret etti.

Belediye Başkanı Zeki Gül, Kale Mahallesi Muhtarı Ali Şahin ve Yavruturna Mahallesi Muhtarı Metin Kaşar’ı ziyaret ederek, Çorum Belediyesi tarafından mahallelerde yapılan yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu. Başkan Gül,“Tüm mahallelere eşit şekilde hizmet götürdüklerini ve hiçbir mahalle arasında fark gözetmeksizinyatırımlarımız devam ediyor” dedi.

Yavruturna Mahallesi Muhtarı Metin Kaşar ve Kale Mahallesi Muhtarı Ali Şahin ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Belediye Başkanı Zeki Gül’e mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Gül’den muhtarlara ziyaret Başkan Gül’den muhtarlara ziyaret