20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

Başkan Gül’den Muhtar Şahinbaş’a geçmiş olsun

15 Ekim 2018 Pazartesi

Belediye Başkanı Zeki Gül, Çepni Mahallesi Muhtarı Mehmet Şahinbaş’a geçirdiği rahatsızlıktan dolayı geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Çepni Mahalle Muhtarı Mehmet Şahinbaş geçtiğimiz günlerde damar tıkanıklığı sebebiyle anjio olmuş ve bir süre dinlenmesi gerekmişti. Sağlığına kavuşmasının ardından zaman kaybetmeden görevine başlayan Muhtar Şahinbaş’a Belediye Başkanı Zeki Gül, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Gül, Şahinbaş’a sağlıklı, hayırlı uzun ömürler diledi.

Foto Galeri

Başkan Gül’den Muhtar Şahinbaş’a geçmiş olsun Başkan Gül’den Muhtar Şahinbaş’a geçmiş olsun Başkan Gül’den Muhtar Şahinbaş’a geçmiş olsun