Başkan Gül’den Kamu-Sen’e ziyaret

30 Mart 2018 Cuma

Belediye Başkanı Zeki Gül, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Çorum Şube Başkanı Selim Aydın’a iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarete, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Özel Kalem Müdürü İrfan Yiğit ve Kamu –Sen’e bağlı sendika başkanları katıldı.

Belediye Başkanı Zeki Gül ziyarette yaptığı konuşmada Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Çorum Şube Başkanı Selim Aydın’a sendikal çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkanı Zeki Gül’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Çorum Şube Başkanı Selim Aydın ise, Belediye Başkanı Zeki Gül’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Gül’den Kamu-Sen’e ziyaret Başkan Gül’den Kamu-Sen’e ziyaret