26°C parçalı bulutlu

26°C parçalı bulutlu

Başkan Gül’den Coşkun’a hayırlı olsun ziyareti

15 Mart 2019 Cuma

Belediye Başkanı Zeki Gül, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin(MÜSİAD) Çorum Şube Başkanlığına seçilen Orhan Coşkun ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MÜSİAD’ın Çorum’da ve Türkiye’de yapmış olduğu hizmetleri bildiğini ifade eden Belediye Başkanı Zeki Gül, bu hizmetlerin bundan sonra da artarak devam etmesi temennisinde olduğunu belirtti. Gül, MÜSİAD Çorum Şube Başkanlığına Seçilen Orhan Coşkun ve yeni yönetim kuruluna kendileri ve Çorum adına hayırlı olsun dileklerini iletti.

MÜSİAD Çorum Şube Başkanlığına seçilen Orhan Coşkun, Çorum için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek Başkan Gül’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.