Başkan Gül, çocuklarla çocuk oldu

24 Nisan 2018 Salı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Çorum Belediyesi Gençlik Merkezinde kurslara katılan öğrenciler için AHL Park’ta bulunan Funlab Eğlence Merkezi’nde etkinlik düzenlendi.

Çorum Belediyesi tarafından, Çorum Belediyesi Kültür Merkezleri’nde kurslarında devam eden öğrencilere yönelik düzenlenen eğlenceye, yaklaşık 250 öğrenci katılırken Belediye Başkanı Zeki Gül’de öğrencileri yalnız bırakmadı.

Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu ve Gençlik Merkezleri öğretmenleri ile birlikte AHL Park AVM’de bulunan Funlab eğlence merkezine gelen Belediye Başkanı Zeki Gül, çocuklarla hem oyun oynadı hem de eğlence merkezi içerisinde bulunan çarpışan arabalara binerek çocuklara eşlik etti.Etkinliğin ardından Belediye Başkanı Zeki Gül, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Foto Galeri

Başkan Gül, çocuklarla çocuk oldu Başkan Gül, çocuklarla çocuk oldu Başkan Gül, çocuklarla çocuk oldu Başkan Gül, çocuklarla çocuk oldu Başkan Gül, çocuklarla çocuk oldu Başkan Gül, çocuklarla çocuk oldu