Başkan Gül, “Beyaz Mikrofon”un konuğu olacak

3 Nisan 2018 Salı

Belediye Başkanı Zeki Gül, 03 Nisan 2018 Salı günü Umut Radyo’da yayınlanan “Beyaz Mikrofon” programına stüdyo konuğu olacak.

Umut Radyo Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Yayın Yönetmeni Meltem ve Uğur Çınar tarafından hazırlanan ve sunulan “Beyaz Mikrofon” programının konuğu Belediye Başkanı Zeki Gül olacak. Başkan Gül programda Meltem ve Uğur Çınar’ın sorularını cevaplayacak. 90.3 frekansından yayın yapan Umut Radyo’da Beyaz Mikrofon programı 03 Nisan 2018 Salı günü Saat:16.30’da başlayacak.

Foto Galeri

Başkan Gül, “Beyaz Mikrofon”un konuğu olacak Başkan Gül, “Beyaz Mikrofon”un konuğu olacak