Başkan Gül, Bahçelievler Kadın Kültür Merkezi’ni  ziyaret etti

Başkan Gül, Bahçelievler Kadın Kültür Merkezi’ni ziyaret etti

13 Nisan 2018 Cuma

Belediye Başkanı Zeki Gül, Bahçelievler Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Zeki Gül, eşi Halime Gül, Özel Kalem Müdürü İrfan Yiğit ve Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu ile birlikte Bahçelievler Mahallesinde bulunan Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti. Gençlik Merkezi’nde eğitim faaliyetlerine katılan öğrencileri ziyaret eden Belediye Başkanı Zeki Gül, öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

Daha sonra Kadın Kültür ve Sanat Merkezi bölümüne geçen Başkan Gül, merkez içerisinde bulunan kursları tek tek ziyaret ederek kurslar hakkında bilgi aldı ve kursiyerlere kolaylıklar diledi.

Foto Galeri

Başkan Gül, Bahçelievler Kadın Kültür Merkezi’ni  ziyaret etti Başkan Gül, Bahçelievler Kadın Kültür Merkezi’ni  ziyaret etti Başkan Gül, Bahçelievler Kadın Kültür Merkezi’ni  ziyaret etti Başkan Gül, Bahçelievler Kadın Kültür Merkezi’ni  ziyaret etti Başkan Gül, Bahçelievler Kadın Kültür Merkezi’ni  ziyaret etti Başkan Gül, Bahçelievler Kadın Kültür Merkezi’ni  ziyaret etti Başkan Gül, Bahçelievler Kadın Kültür Merkezi’ni  ziyaret etti Başkan Gül, Bahçelievler Kadın Kültür Merkezi’ni  ziyaret etti Başkan Gül, Bahçelievler Kadın Kültür Merkezi’ni  ziyaret etti Başkan Gül, Bahçelievler Kadın Kültür Merkezi’ni  ziyaret etti Başkan Gül, Bahçelievler Kadın Kültür Merkezi’ni  ziyaret etti