Başkan Gül, arasta esnafını ziyaret etti

16 Nisan 2018 Pazartesi

Belediye Başkanı Zeki Gül Ayakkabıcılar Arastasını ziyaret ederek, esnafla sohbet etti.

Esnaf ziyaretlerine çıkarak esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Zeki Gül, ziyaretlerine Ayakkabıcılar Arastasından devam etti. Esnafıntalep ve isteklerini dinleyerek, esnaf ziyaretlerinin devam edeceği söyledi.

Ziyarette Belediye Başkanı Zeki Gül’e Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ve Özel Kalem Müdürü İrfan Yiğit eşlik etti.

Foto Galeri

Başkan Gül, arasta esnafını ziyaret etti Başkan Gül, arasta esnafını ziyaret etti Başkan Gül, arasta esnafını ziyaret etti Başkan Gül, arasta esnafını ziyaret etti Başkan Gül, arasta esnafını ziyaret etti Başkan Gül, arasta esnafını ziyaret etti Başkan Gül, arasta esnafını ziyaret etti Başkan Gül, arasta esnafını ziyaret etti Başkan Gül, arasta esnafını ziyaret etti Başkan Gül, arasta esnafını ziyaret etti Başkan Gül, arasta esnafını ziyaret etti Başkan Gül, arasta esnafını ziyaret etti