Başkan Gül, “Adalet devletin temelidir”

27 Şubat 2018 Salı

CHP heyeti, Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, CHP Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke, Gençlik Kolları Başkanı Onur Topkül ve CHP İl Genel Meclis Üyeleri Yıldız Bek, Burçin Solmaz Polat ve bazı CHP’li yöneticiler hazır bulundu.

Belediye Başkanı Zeki Gül ziyarette yaptığı konuşmada, Çorum Milletvekili Tufan Köse’nin Çorum’un hayrına olan bütün işlerde destek olduğunun şahidi olduğunu dile getirerek, “Bundan sonra Çorum’a katkı sağlayacak işlerde birlikte hareket edeceğiz. Önümüzdeki süreç için 3,5, 10 yıllık çalışma yapacağız. Allah ne takdir eder onu bilmiyoruz. 9 yıldır belediyedeyim. 9 yıldır kimseye siyasi kişiliğinden, mezhebinden dolayı olumsuz hareket tavrı takınmadım. Aynı tavrım devam edecektir. Adalet devletin temelidir. Elimizden geldiğince uygulamaya devam edeceğiz. Hata yapabiliriz ancak ilimize hata yapmama konusunda gayret edeceğiz. Hizmette adil olacağız.” diye konuştu.

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse de Belediyenin siyaset yapılacak yer olmadığını belirterek, “Zeki Başkan benim hocamdır, hemşehrimdir. Buda ayrı mutlu etti bizi. Çorum’un refah düzeyini artırma adına bize ne düşerse biz sizin yanınızdayız.” dedi.

Ziyarette konuşma yapan CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere Başkan Gül’den belediye olarak 14 mahalleye eşit hizmet beklediklerini söyledi.

Foto Galeri

Başkan Gül, “Adalet devletin temelidir” Başkan Gül, “Adalet devletin temelidir” Başkan Gül, “Adalet devletin temelidir” Başkan Gül, “Adalet devletin temelidir” Başkan Gül, “Adalet devletin temelidir” Başkan Gül, “Adalet devletin temelidir”