Başkan Aşgın, yıkım yapılan bölgede incelemede bulundu

14 Nisan 2022 Perşembe

Belediyemiz, Çomar Barajı havzalarında yapılaşmaya göz açtırmıyor. Geçtiğimiz günlerde karar alınan yapılar yıkılmış, Belediyenin bu konuda ne kadar kararlı olduğu görülmüştü.

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Yapı Kontrol Müdürlüğüne bağlı teknik ekiple bölgeye giderek yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Başkan Aşgın, Çomar Barajı havzasındaki kaçak yapılaşmaya karşı kararlı tavırlarının devam edeceğini vurguladı. Başkan Aşgın, sadece Çomar Barajı bölgesinde değil şehrin tamamında kaçak yapılara göz açtırmayacaklarını kaydetti.

Foto Galeri

Başkan Aşgın, yıkım yapılan bölgede incelemede bulundu Başkan Aşgın, yıkım yapılan bölgede incelemede bulundu Başkan Aşgın, yıkım yapılan bölgede incelemede bulundu Başkan Aşgın, yıkım yapılan bölgede incelemede bulundu Başkan Aşgın, yıkım yapılan bölgede incelemede bulundu Başkan Aşgın, yıkım yapılan bölgede incelemede bulundu