32°C az bulutlu

32°C az bulutlu

Başkan Aşgın, statta inceleme yaptı

26 Haziran 2019 Çarşamba

Belediye Başkanımız Dr.Halil İbrahim Aşgın, 15 bin seyirci kapasiteli yeni statta incelemelerde bulundu.

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcılarımız Lemzi Çöplü ve Alper Zahir ile birlikte stadı gezen Başkan Aşgın, devam eden çalışmaları yerinde gördü.Yeni stadyumumuz şehrimize hayırlı olsun ifadelerini kullanan Belediye Başkanımız Dr.Halil İbrahim Aşgın, çalışmalarla ilgili olarak yüklenici firmanın yetkililerinden bilgi aldı.

Foto Galeri

Başkan Aşgın, statta inceleme yaptı Başkan Aşgın, statta inceleme yaptı Başkan Aşgın, statta inceleme yaptı Başkan Aşgın, statta inceleme yaptı Başkan Aşgın, statta inceleme yaptı Başkan Aşgın, statta inceleme yaptı Başkan Aşgın, statta inceleme yaptı Başkan Aşgın, statta inceleme yaptı Başkan Aşgın, statta inceleme yaptı Başkan Aşgın, statta inceleme yaptı Başkan Aşgın, statta inceleme yaptı Başkan Aşgın, statta inceleme yaptı Başkan Aşgın, statta inceleme yaptı Başkan Aşgın, statta inceleme yaptı