Başkan Aşgın, öğrencilerle bir araya geldi

20 Aralık 2019 Cuma

Bulduğu her fırsatta vatandaşilar ve öğrencilerle bir araya gelmeye özen gösteren Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, kariyer söyleşileri kapsamında Hitit Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

KYK Kerebigazi Erkek Öğrenci Yurdunda öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın söyleşi öncesinde yurt yemekhanesini ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etmeyi ihmal etmedi. Kariyer söyleşisinde Başkan Aşgın, kendi kariyeri hakkında öğrencilere bilgiler aktardı. Öğrencilerden kendilerine mutlaka bir hedef koymasını isteyen Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın “Ben 1 yıl öncesine kadar Hitit Üniversitesi’nde öğretim görevlisiydim. Şimdi ise sevginin, kardeşliğin, barışın merkezi olan, güzel insanların olduğu bu şehrin Belediye Başkanı olarak karşınızdayım. Biz gençleri çok seviyoruz ve sizlere değer veriyoruz. Sizlerde şimdiden kendinize bir kariyer hedefi belirlemelisiniz. Şimdiden yapacağınız kariyer planlaması sizlerin önünüzdeki hayatınızın yol haritası olacak” dedi.

Belediye Başkanı olma sürecine de değinen Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın söyleşinin ardından öğrencilerden gelen sorulara da cevap verdi.

Foto Galeri

Başkan Aşgın, öğrencilerle bir araya geldi Başkan Aşgın, öğrencilerle bir araya geldi Başkan Aşgın, öğrencilerle bir araya geldi Başkan Aşgın, öğrencilerle bir araya geldi Başkan Aşgın, öğrencilerle bir araya geldi Başkan Aşgın, öğrencilerle bir araya geldi Başkan Aşgın, öğrencilerle bir araya geldi Başkan Aşgın, öğrencilerle bir araya geldi Başkan Aşgın, öğrencilerle bir araya geldi Başkan Aşgın, öğrencilerle bir araya geldi Başkan Aşgın, öğrencilerle bir araya geldi Başkan Aşgın, öğrencilerle bir araya geldi Başkan Aşgın, öğrencilerle bir araya geldi Başkan Aşgın, öğrencilerle bir araya geldi Başkan Aşgın, öğrencilerle bir araya geldi Başkan Aşgın, öğrencilerle bir araya geldi