20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

Başkan Aşgın, mülteci çocuklara sürpriz yaptı

17 Mayıs 2022 Salı

Çorum’da bulunan öksüz ve yetim mülteci çocuklar için düzenlenen programa sürpriz ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, çeşitli hediyeler vererek çocukların yüzünü güldürdü.

Hitit Üniversitesi Köy Okulları Destek ekibi öğrencilerinin düzenlemiş olduğu programda yetim ve öksüz mülteci çocuklara bisiklet ve çeşitli hediyeler verildi. Hz. İbrahim Camisi Kur’an Kursu öğrencilerinin kullanmış olduğu bisikletleri mülteci çocuklara vermek istemesi üzerine organizasyonu sağlayan Hitit Üniversitesi köy okulları destek ekibi, bisikletleri yetim mülteci çocuklarla buluşturdu. Çorum Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan programda mülteci çocuklar için pasta kesildi. Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın ve eşi Feyza Aşgın’ında katıldığı program Hz. İbrahim Camisinde gerçekleşti.

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın ve eşi Feyza Aşgın, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Programda yetim mülteci çocuklarla pasta kesen Belediye Başkanı Aşgın, “Yetim gülerse dünya güler. Onların mutluluğu bizim için çok kıymetli. Hitit Üniversitesi Köy Okulları Destek Ekibi öğrencilerinin yapmış olduğu bu programa bizde destek olalım istedik. Yavrularımızla güzel vakitler geçirdik. Kıymetli öğrencilere bu özel programı düzenledikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Çorum’da yaşayan ve bisiklet hayali olan mülteci çocuklardan İbrahim, “Bu dünyada en çok istediğim bisikletimin olması idi. Şuan bu hayalim gerçekleşti. Büyüklerime hayalimi gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.” diye konuştu.

Foto Galeri

Başkan Aşgın, mülteci çocuklara sürpriz yaptı Başkan Aşgın, mülteci çocuklara sürpriz yaptı Başkan Aşgın, mülteci çocuklara sürpriz yaptı Başkan Aşgın, mülteci çocuklara sürpriz yaptı Başkan Aşgın, mülteci çocuklara sürpriz yaptı Başkan Aşgın, mülteci çocuklara sürpriz yaptı Başkan Aşgın, mülteci çocuklara sürpriz yaptı Başkan Aşgın, mülteci çocuklara sürpriz yaptı Başkan Aşgın, mülteci çocuklara sürpriz yaptı