Başkan Aşgın, İskilip’te ziyaretlerde bulundu

20 Aralık 2019 Cuma

Belediye Meclis Üyeleri Kenan Özüyağlı ve Ubeydullah Ahıskalı ile birlikte İskilip’e giden Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ü makamında ziyaret etti. İskilip’te yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler alan Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’da yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

İskilip Belediyesi’nin ardından Başkan Aşgın, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ulu Cami İmam Hatibi Mustafa Gökmen’in babası Emekli İmam Hatip Bekir Gökmen’in evine taziye ziyaretinde bulundu. Ulu Cami İmam Hatibi Mustafa Gökmen’e ve ailesine başsağlığı dileyen Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Emekli İmam Hatip Bekir Gökmen’e de rahmet diledi.

Foto Galeri

Başkan Aşgın, İskilip’te ziyaretlerde bulundu Başkan Aşgın, İskilip’te ziyaretlerde bulundu Başkan Aşgın, İskilip’te ziyaretlerde bulundu Başkan Aşgın, İskilip’te ziyaretlerde bulundu Başkan Aşgın, İskilip’te ziyaretlerde bulundu Başkan Aşgın, İskilip’te ziyaretlerde bulundu Başkan Aşgın, İskilip’te ziyaretlerde bulundu Başkan Aşgın, İskilip’te ziyaretlerde bulundu Başkan Aşgın, İskilip’te ziyaretlerde bulundu Başkan Aşgın, İskilip’te ziyaretlerde bulundu Başkan Aşgın, İskilip’te ziyaretlerde bulundu Başkan Aşgın, İskilip’te ziyaretlerde bulundu Başkan Aşgın, İskilip’te ziyaretlerde bulundu