Başkan Aşgın’dan Sendika Başkanlarına tebrik telefonu

4 Mayıs 2020 Pazartesi

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Başkan Aşgın, sendika başkanlarını telefonla arayarak kutladı.

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’da faaliyet gösteren Hak-İş, Türk-İş ve Disk Sendikalarına bağlı başkan ve temsilcileri arayan Aşgın, ’’Tüm Sendika Başkanlarımızın, il temsilcilerimizin ve alın teriyle helal kazancın peşinde olan ve ülkemizin gelişiminde çok önemli bir yere sahip Türkiye’deki tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü en içten dileklerimle kutluyorum’’dedi.

Sendika başkanları, Başkan Aşgın’a teşekkürlerini iletirken, bu uygulamanın bir ilk olduğunu dile getirerek bu nazik davranıştan dolayı memnuniyetlerini ifade etti.

Foto Galeri

Başkan Aşgın’dan Sendika Başkanlarına tebrik telefonu Başkan Aşgın’dan Sendika Başkanlarına tebrik telefonu