Başkan Aşgın’dan sağlık çalışanlarına meyve jesti

3 Nisan 2020 Cuma

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, sağlık çalışanlarına meyve ikramında bulundu.

Koronavirüsle mücadele konusunda yoğun bir tempo ile çalışan sağlık çalışanlarının moralini yükseltmek ve motivasyonunu artırmak amacıyla Çorum Belediyesi olarak daha önce Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları için hazırladıkları meyve tabaklarından Hasanpaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi, Buhara Özel Hastane ve Elitpark Özel Hastane çalışanları için de hazırladıklarını ifade eden Başkan Aşgın, “Bizler virüsten uzak durmanın bin bir türlü yolunu ararken, özveri ve fedakarlıklarla yüzyılın belasıyla mücadele eden tüm sağlık çalışanlarımıza muhabbetlerimi sunuyor, selamlarımı iletiyorum.” dedi.

Bilindiği gibi daha önce de Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları için meyve tabağı hazırlatmış ve sağlık çalışanlarına ikram etmişti.

Sağlık çalışanlarına meyve tabaklarını Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan teslim etti.

Foto Galeri