Başkan Aşgın'dan gazetecilere jest

10 Ocak 2022 Pazartesi

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle medya temsilcileriyle kahvaltıda buluştu.

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın ev sahipliğinde Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Birkan Demirci, Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Mehmet Yolyapar, Basın İlan Kurumu İl Müdürü Osman Bolluk ile basın mensupları katıldı.

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın yaptığı konuşmada basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Gazetecilerin önemli bir mesleği icra ettiklerini ifade eden Başkan Aşgın, “Çorum’da 21 internet sitesi, 3 yerel gazete ve 8 radyoda 100 civarında basın mensubu görev yapıyor. Halkımızın haber alma ve bilgilendirme hakkını sağladığınız için teşekkür ediyorum.” dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Birkan Demirci, Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Mehmet Yolyapar ve Basın İlan Kurumu İl Müdürü Osman Bolluk da yaptıkları konuşmada 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensuplarını unutmayan Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

Foto Galeri