21°C parçalı bulutlu

21°C parçalı bulutlu

Başkan Aşgın’dan Emeklilere Sürpriz Kutlama

1 Temmuz 2022 Cuma

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, “30 Haziran Emekliler Günü”nü unutmadı. Çorum Belediyesi tarafından Güngörmüşler Sosyal Tesisleri’nde, Emekliler Günü’ne özel program gerçekleştirildi.

Müzik eşliğinde gerçekleşen programa Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın da katıldı. Emekliler Derneği yöneticilerini ağırlayan Başkan Aşgın, gül takdim ederek tesisteki herkesin gününü kutladı.

Başkan Aşgın yaptığı konuşmada,” emeklilerin bu şehre büyük hizmetler verdiğini belirterek, şehrimizin gelişmesine ve kalkınmasına büyük katkılarda bulunan emeklileri unutmadıklarını ve onlardan devraldıkları hizmet bayrağını daha yukarılara taşımak için gayret göstereceklerini vurguladı.”

Emekliler Derneği Başkanı Hıdır Kınıklı da, Emekliler Günü’nde kendiler unutmayan Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

Programa katılan emekliler ve Güngörmüşler Sosyal Tesisleri’nin müdavimleri de Çorum Web TV aracılığıyla Başkan Aşgın’a teşekkür etti.

Foto Galeri