20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

Başkan Aşgın’dan Annelere Tatlı Sürpriz

9 Mayıs 2022 Pazartesi

Belediyemiz, anneleri unutmadı. Belediyemiz çalışanları, sosyal tesislerde bulunan annelere sürpriz yaparak Başkan Aşgın’ın selamı ile çiçek ve leblebi helvası ikram etti.

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın talimatı ile Tesisler Müdürlüğü tarafından Belediyemiz Sosyal Tesisleri’nde zaman geçirmek için gelen annelere güzel bir sürpriz hazırlandı. Aile ve arkadaşlarıyla birlikte yemeklerini yiyerek zaman geçiren anneler, aniden gelen leblebi helvası ve karanfiller karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın güzel sürprizine anneler de teşekkür ederek karşılık verdi.

Foto Galeri

Başkan Aşgın’dan Annelere Tatlı Sürpriz Başkan Aşgın’dan Annelere Tatlı Sürpriz Başkan Aşgın’dan Annelere Tatlı Sürpriz Başkan Aşgın’dan Annelere Tatlı Sürpriz