26°C parçalı bulutlu

26°C parçalı bulutlu

Başkan Aşgın, çalışmaları yerinde inceledi

11 Nisan 2019 Perşembe

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Ulucami etrafında Belediyenin yaptığı çevre düzenlemesiyle ilgili devam eden çalışmaları inceledi.

Sabah saatlerinde Ulucami’ye giden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, cami çevresinde devam eden peyzaj çalışmalarını yerinde incelerken, tespit ettiği aksaklıkların giderilmesi için birim amirlerine talimat verdi.

Peyzaj çalışmalarını sürdüren personelle çay içip sohbet eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın “Çorum’umuzun güzelleşmesi için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Ulucamii tarihi yansıtan ve bizim için oldukça büyük bir öneme sahip ibadethanelerimizin başında geliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz Ulucamii bahçesinde peyzaj çalışmaları yapıyor. Çevre düzenlemesinin yanı sıra cami bahçe içerisinde bulunan şadırvan, abdesthane ve tuvaletlerin tadilattan geçmesi için gerekli talimatları verdik.  Kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayacağız” dedi.

Foto Galeri

Başkan Aşgın, çalışmaları yerinde inceledi Başkan Aşgın, çalışmaları yerinde inceledi Başkan Aşgın, çalışmaları yerinde inceledi Başkan Aşgın, çalışmaları yerinde inceledi Başkan Aşgın, çalışmaları yerinde inceledi Başkan Aşgın, çalışmaları yerinde inceledi Başkan Aşgın, çalışmaları yerinde inceledi