Başkan Aşgın’a şiir tadında bir ziyaret

20 Mart 2020 Cuma

Gençlik Merkezlerimizde eğitim gören öğrencilerin bir araya gelerek oluşturdukları “Her Dem Şiir Ekibi” Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti.

Gençlik Merkezleri Sosyal İşler Sorumlusu Volkan Avcı, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Fatih Uysal ve şiir ekibinde bulunan gençlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Aşgın, gençlere yönelik desteklerinin devam edeceğini vurguladı.

Yaptıkları çalışmalar ve yapılması planlanan projelerle ilgili Başkan Aşgın’a bilgiler veren Gençlik Merkezleri Sosyal İşler Sorumlusu Volkan Avcı, verdiği destekler için Başkan Aşgın’a teşekkür etti. Ziyarette “Vatan ve Bayrak” konulu birbirinden güzel şiirleri de seslendiren gençlere, Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın da misafirlerine çeşitli hediyeler takdim etti.

Foto Galeri