Başkan Aşgın’a işçilerden yoğun sevgi gösterisi

19 Ağustos 2023 Cumartesi

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, belediye çalışanları ile bir araya geldi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde yaklaşık 1500 işçinin katılımıyla gerçekleşen kaynaşma toplantısında işçiler Başkan Aşgın’a yoğun sevgi gösterisinde bulundu.

Alana girişte işçiler tarafından konfeti ve meşalelerle karşılanan Başkan Aşgın, Belediye’nin işçisiyle, memuruyla Çorum için gece gündüz demeden aşkla çalıştığını söyledi. Çorum’a hizmetkâr olduğu için hamd ettiğini ifade eden Aşgın, “Hangi güzel işe imza atıyorsak, hangi işi yapıyorsak sizlerle birlikte başarıyoruz.Hep birlikte sevgiyle, aşkla çalışıyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın sözü sık sık tezahüratlarda kesilirken Başkan Aşgın konuşmasına şöyle devam etti. “Biliyoruz ki, sabah evinden besmeleyle çıkarken bugün bu şehre hangi güzellikleri yapabilirim diye düşünüyorsunuz. Bugün bu şehirde hangi sorunları çözebilirim diye çıkıyorsunuz. Bugün bu şehirde kimden dua alabilirim diyorsunuz. Ve yaptığınız çalışmaları, ibadete dönüştürüyor, sevaba çeviriyor, aşkla çalışıyorsunuz. Biz de bu zamana kadar sizleri hiç enflasyon karşısında ezdirmedik. Haklarını gözettik. Hak ve adalet neyi gerektiriyorsa onu yaptık. Belediyede çalışan kardeşlerimizi diğer kurumlardan aşağıda tutmayacağız dedik ve tutmadık. Bugün en az alan işçimiz 21 Bin TL alıyor. Ananızın ak sütü gibi helal olsun. Bu adımları atarken sadece hak ve adalet dedik. Samimiyetle verdiğimiz bu ek ödemeler hayırlı olsun. Rabbim, ailelerinizle sağlık ve mutluluk içerisinde harcamayı nasip etsin” diye konuştu.

28 Mayıs seçimlerinde de Belediye işçilerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çok büyük destek verdiğini, bu nedenle de destek veren herkese şükranlarını sunduğunu vurgulayan Başkan Aşgın, “Mazlumların kabul edilmiş duası,

Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktığınız için, hepinizden Allah razı olsun.” dedi.

“Aşgın Başkanımızla tüm güzellikleri yaşıyoruz”

Programda konuşma yapan Hizmet Şube Başkanı, Hak İş İl Temsilcisi Mustafa Köroğlu, Belediye işçisinin birlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde Çorum için çalıştığını söyledi.

Bu birlikteliğin mimarının Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın olduğunun altını çizen Mustafa Köroğlu, “Bu gece bizim bayramımız.Sağ olsun, Belediye Başkanımız Çorum'da çok güzel işler yapıyor. Biz işçilere, emekçilere de temmuz ayında güzellik yaptı, iyileştirme yaptı. Tüm işçi kardeşlerim adına Sayın Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Çorum Belediyesi işçisinin diğer il belediyelerinde çalışan işçiler arasında en şanslılarından olduğunu vurgulayan Köroğlu, “Sayın Belediye Başkanımız gibi bir başkanla çalışıyor olmaktan dolayı çok şanslıyız. İşçinin hakkını, daha alın teri kurumadan veren bir başkan ile çalıştığımız için çok şanslıyız. Samimiyetle söylüyorum Türkiye’nin en iyi belediyelerinden biriyiz. Bu da Belediye Başkanımız, Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın sayesinde oldu. Bugün Türkiye genelinde bir bayram yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

Başkan Aşgın’ın bu zamana kadar verdiği tüm sözleri yerine getirdiğini, Belediye işçisinin alnı açık gezdiğini dile getiren Mustafa Köroğlu, “Biz de gece gündüz demeden, daha fazla çalışacağız. Yorulmak yok, aşkla çalışacağız, daha fazla çalışacağız.” dedi.

Konuşmaların sonunda Hizmet İş Şube Başkanı Mustafa Köroğlu, günün anısına Türk bayrağı hediye etti. Daha sonra katılımcılara İskilip Dolması ikram edildi.

Foto Galeri