BAŞER VE AÇIKGÖZ’DEN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

27 Haziran 2012 Çarşamba

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ve AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

Yozgat Belediyesi Nida Tüfekçi Türk Halk Müziği Korosu tarafından Devlet Tiyatro Salonu`nda sahnelenecek Türk Halk Müziği konseri öncesi Başkan Külcü`yü makamında ziyaret eden Başer ve Açıkgöz, bir süre Külcü`yle sohbet etti.

Karşılıklı görüş alışverişinden sonra Başkan Külcü, ziyaret anısına Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ve AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz`e Hitit figürlü cam vazo hediye etti.

Yusuf Başer, Başkan Külcü`ye Yozgat üretimi seramik vazo; AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz de AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan`a Yozgat Saat Kulesi maketinin yer aldığı tablo hediye etti.