Başbakan, ''Külcü ile yola devam'' dedi

7 Aralık 2013 Cumartesi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü 2014 Mart Yerel seçimlerinde Çorum’un adayı olarak resmen açıkladı. Çorum’a birlikte 21 ilin adayının daha açıklandığı aday tanıtım programı İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Binlerce partilinin katıldığı aday tanıtım toplantısında Çorum’dan Milletvekilleri Salim Uslu, Dr. Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Belediye Meclis Üyeleri, Belde Belediye Başkanları ile çok sayıda partili Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Salondaki partililerin yoğun tezahüratı altında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın anonsuyla sahneye çıkan Başkan Külcü’ye Çorumlu grup yoğun tezahüratlarda bulundu. Çorum Belediyesi’nin son 5 yılda yaptığı icraatları kısaca anlatan tanıtım filminin gösteriminin ardından Başbakan Erdoğan, Başkan Külcü’yü ile birlikte Çorum milletvekilleri ve İl Başkanını da sahneye davet etti.

Programın başlangıcından saatler önce salonu dolduran partililer aday tanıtım toplantısının sonuna kadar AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a hiç durmaksızın sevgi gösterilerinde bulundu.

Başbakan Erdoğan: Çorum’da yaptıklarımız ortada

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çorum Belediye Başkan adayının da açıklandığı toplantıda Çorum’da çok önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtımında Çorum’a ait görüntüleri izledikten sonra Çorum’da eğitim, sağlık, ulaşım ve adalet alanında önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Başbakan Erdoğan, bu çalışmaların devamı için Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile yola devam ettiklerini vurguladı.

[album_tumu]301[/album_tumu]