Başbakan Binali Yıldırım Belediyemizi ziyaret etti

2 Ekim 2017 Pazartesi

Toplu açılış töreni için Çorum’a gelen Başbakan Binali Yıldırım, Çorum Belediyesini ziyaret etti. Başbakan Yıldırım, belediyeye gelişinde Çorum halkının yoğun ilgisiyle karşılandı.

Belediye ziyaretine Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Çorum milletvekilleri ile miting programına katılmak üzere gelen milletvekilleri de katıldı. Başkan Külcü, Başbakan Binali Yıldırım’a belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Başbakana brifing
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ziyarette Başbakan Binali Yıldırım’a 2009 yılından beri yaptıkları çalışmalarla ilgili brifing verdi. Belediye çalışmalarını büyük bir dikkatle dinleyen Başbakan Binali Yıldırım, yapılan çalışmalara tam not verdi. Başkan Külcü’nün brifingi yaklaşık yarım saat sürdü. Başbakan Yıldırım, Çorum Belediyesi tarafından yapılan İmam Hatip Külliyesi, Stadyum, Kent Meydanı, Rüzgar Enerjisi Santrali, Katı Atık Bertaraf Tesisi, Kentpark, Buhara Kültür Merkezi gibi projelerle yakından ilgilendi ve yapılan çalışmalarla ilgili Başkan Külcü’ye sorular sordu.

Başbakan Yıldırım’dan Başkan Külcü’ye övgü
Başbakan Binali Yıldırım, Belediye ziyaretinde Başkan Külcü’yü yapılan çalışmalar nedeniyle tebrik etti. Başkan Külcü’nün brifingi sonrası açıklama yapan Yıldırım, yapılan çalışmaların Çorum’a çok büyük katkılar sağladığını belirterek Başkan Külcü’ye çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Külcü de AK Parti Genel Merkezi tarafından en son yaptırılan ankette Çorum halkının Belediye hizmetlerinden % 75 gibi yüksek bir memnuniyet oranının olduğunu belirterek katkıları nedeniyle teşekkür etti.

Külcü’den özel hediye ve birlikte fotoğraf
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediyeyi ziyareti anısına Başbakan Binali Yıldırım’a özel bir saat hediye etti. Ceviz ağacından yapılma telkâri işlemeli Osmanlı saati hediye etti. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve başkan yardımcıları, Belediye ziyareti sonrası Başbakan Binali Yıldırım’la hatıra fotoğrafı çektirdi.

Foto Galeri