27°C kapalı

27°C kapalı

BAŞARILI HER SPORCUNUN YANINDAYIZ

15 Nisan 2011 Cuma

Bu yıl İlimiz Yıldızlar Futbol Şampiyonu olan Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu Belediyespor Kulübü Zeki Gül`ü makamında ziyaret etti.

Okul Müdürü Hulusi Ayaröz, ziyaretlerindeki amaçlarının şampiyon olan takımlarına destek amaçlı olduğunu belirterek, Okul olarak Antalya`da yapılacak grup maçlarına gideceklerini bu konuda Çorum Belediyesinden yardım beklediklerini söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, bugüne kadar Belediye olarak başarılı sporculara ve takımlara yardım ettiklerini belirterek, “Biz ilimizin başarılı sporcularının her zaman yanındayız. Başkanımız Muzaffer Külcü`nün başarılı insanlara destek olunması konusunda kendilerinin kesin talimatı var. Biz de bu talimatı seve seve yerine getiriyoruz”; dedi.

Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu öğrencilerini ve okul idarecilerini yakaladıkları başarıdan dolayı tebrik eden Zeki Gül, yakın bir zamanda Antalya`da yapılacak grup maçlarında da başarılı olacaklarına yürekten inandığını bildirdi.

Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulunun Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül`e yaptığı ziyarette Beden Eğitimi Öğretmeni Hulusi Ayaröz ve şampiyon takımın bazı sporcuları da hazır bulundu.