BAŞARI BİR İNANCIN SONUCUDUR

3 Mayıs 2012 Perşembe

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 3. lige yükselen Çorum Belediyespor başkan, yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcularını makamında kabul etti.

Çorum Belediyesi`nin her alanda olduğu gibi sportif alanda da başarılara imza attığını belirten Külcü, `Bugünden itibaren Çorum Belediyespor artık bizim olmaktan çıkmıştır, tüm Çorum`un takımı olmuştur` dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, kulüp yöneticileri ve futbolcularına yönelik yaptığı konuşmada `Birbirinize güvendiniz kenetlendiniz ve iyi bir takım oldunuz. Kulüp olmak kolaydır ancak takım olmak zordur. Aynı heyecanı yaşamıyor, aynı dili konuşmuyor, birbirinize baktığınızda ne dediğinizi anlamıyorsanız takım olmamışsınız demektir. Bu başarının da öyle olduğuna inanıyorum. Bu başarı bir inancın sonucudur”; dedi.

Çorum Belediyespor futbol takımının 3. Lige çıkmasının Çorum`a ve Çorum Belediyesi`ne hayırlar getirmesini dileyen Başkan Külcü, “Çorum Belediyespor olarak bu zamana kadar ne demişsek bugün de aynısını söylüyoruz. Bu takım Belediyespor olabilir, bir kurum takımı olabilir ama bu belediye Çorum`un belediyesidir. Dolayısıyla bu takım Çorum`un takımıdır. Artık bizim olmaktan çıkmıştır. Bu saatten sonra Çorumspor için hangi heyecanı yaşıyorsak, bu şehirde yaşayan 550 bin insan Belediyespor için de aynı heyecanı yaşayacak ve aynı havayı teneffüs edecektir. Önümüzdeki yıl 3. Ligde bunun mutluluğunu bütün kent olarak yaşayacağız.”; dedi