Bakan'dan Çorum’a övgü

7 Mart 2014 Cuma

Avrupa Birliği Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.

Vali Sabri Başköy, AK Parti Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Milletvekilleri Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Eski Tarım Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve çok sayıda protokol üyesinin katıldığı ziyarette Bakan Çavuşoğlu, Şeref Defteri`ni de imzaladı.

Çorum`a gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Çorum`a her gelişinde şehri daha gelişmiş ve farklılaşmış bulduğunu, Çorum`un hızla gelişen bir şehir olduğunu söyledi.
Ziyaret nedeniyle Bakan Mevlütoğlu’na teşekkür eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ziyaret anısına Bakan Çavuşoğlu`na işlemeli bir cam ibrik hediye etti.