Bakan Yardımcısı Tekin’den Gençlik Merkezi teşekkürü

26 Nisan 2013 Cuma

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf Tekin`e Velipaşa Konağı`nda kahvaltıda ağırladı.

1. Ulusal Aktif Öğrenciler Kongresi`ne katılmak üzere Çorum`a gelen Spor Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf Tekin`e verilen kahvaltıya Vali Sabri Başköy, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün ve Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar da katıldı.

Bakan Yardımcısı Yusuf Tekin, Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi faaliyetlerinin önemine dikkat çekti. Belediye`nin kadınlara yönelik yaptığı faaliyetlerden övgüyle bahseden Tekin, mahallelere yapılan Gençlik Merkezleri ile de gençlerin kişisel gelişimlerine yönelik kurs, sosyal aktivite ve spor yapabilecekleri mekanlara kavuşacaklarını vurgulayan Tekin, “Sayın Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve ekibini yapılan bu çalışmalar nedeniyle kutluyorum. Çorum`da çok güzel çalışmalar yapılıyor.”; dedi.