BAKAN ŞAHİN’DEN COKKSAM VE AEM’E TAM NOT

12 Nisan 2012 Perşembe

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi (ÇOKKSAM) ve Aile Eğitim Merkezi`ni (AEM) ziyaret etti. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün eşi Hatice Külcü`den çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Fatma Şahin, daha sonra atölye çalışmalarını inceledi.

Çorum Belediyesi Kadın Kültür Merkezi ve Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi`nin faaliyetlerini çok beğenen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, böylesine anlamlı çalışmayı faaliyete geçiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, eşi Hatice Külcü ve merkez yöneticilerini kutladı.

Bakan Şahin, hanımlarla merkezde öğle yemeği yedi. Yemek sonunda Hatice Külcü tarafından Bakan Şahin`e tablo hediye edildi.