Bakan Özlü'den Belediyemize ziyaret

17 Ekim 2016 Pazartesi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk özlü Çorum Belediyesi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün ev sahipliğindeki ziyarete Vali Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Fatih Üstündağ, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, bazı bakanlık yetkilileri ve daire amirleri katıldı.

Çorum Belediyesi ile ilgili brifing veren Başkan Külcü, sosyal ve kültürel projelerden devam eden yatırımlara kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu. Yeni Stadyum’un açılışını 29 Ekim 2017’den 30 Ağustos 2017 tarihine çektiklerini duyuran Külcü, “Müteahhit firma ile yaptığımız görüşme neticesinde inşaatın bitiş süresini iki ay daha öne çektik. Böylece açılış Cumhuriyet Bayramı yerine Zafer Bayramında gerçekleştirmiş olacağız inşallah” dedi. Şehrin çehresini değiştiren yatırımlara imza attıklarına vurgulayan Külcü, 15 Temmuz Şehitlerinin isimlerini taşıyan tesisleri tanıttı.

Başkan Külcü’nün sunumunda yer verdiği proje ve yatırımlar, Bakan Özlü başta olmak üzere dinleyenlerin takdirini kazandı. Ziyaret sonunda Bakan Özlü’ye Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ziyareti anısına hediye takdim etti.