Bakan Karaismailoğlu, belediyemizi ziyaret etti

23 Şubat 2021 Salı

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çorum’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Belediyemizi ziyaret etti.

Belediyemizi ziyarete gelen Bakan Karaismailoğlu gelişinde Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın tarafından çiçekle karşılandı. Basına kapalı olarak yapılan ziyarette Başkan Aşgın, belediyemizin projeleri hakkında Bakan Karaismailoğlu’na bilgi vererek, şehir içi trafiğin rahatlatılması için hayata geçirecekleri farklı seviyeli kavşak ve diğer projelerle ilgili destek istedi.

Foto Galeri

Bakan Karaismailoğlu, belediyemizi ziyaret etti Bakan Karaismailoğlu, belediyemizi ziyaret etti Bakan Karaismailoğlu, belediyemizi ziyaret etti Bakan Karaismailoğlu, belediyemizi ziyaret etti Bakan Karaismailoğlu, belediyemizi ziyaret etti Bakan Karaismailoğlu, belediyemizi ziyaret etti