21°C parçalı az bulutlu

21°C parçalı az bulutlu

Bakan Gürcan'dan Engelli Eğitim Merkezi’ne tam not

23 Ekim 2015 Cuma

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan incelemelerde bulunmak üzere geldiği şehrimizde Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezini ziyaret ederek engelli gençlerle sohbet etti.

Engelli vatandaşların ilgiyle karşıladığı Bakan Gürcan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcüve eşi Hatice Külcü’ye yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür ederek, “Burada muhteşem bir işler yapmışsınız. Çalışmalarınız ve duyarlılığınız için sizleri tebrik ediyorum.”; dedi.

Daha sonra Veli Paşa Konağı Kadın Kültür ve Sanat Merkezine geçen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan, merkezde incelemelerde bulunarak kursiyerlerle sohbet etti.