21°C parçalı az bulutlu

21°C parçalı az bulutlu

Bakan Eroğlu’ndan Belediye’ye ziyaret

9 Ekim 2015 Cuma

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Çorum ziyaretinde Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti.

Başkan Külcü tarafından Belediyenin su ile ilgili yatırımları ile ilgili verilen brifingi ilgiyle dinleyen Bakan Eroğlu, Başkan Külcü`nün yaptığı çalışmalarla takdir topladığını vurguladı. Bakan Eroğlu, “Sayın Başkan çok çalışıyor ve herkesten takdir topluyor. Yapılan çalışmalarla birlikte Çorum marka şehir haline gelmektedir.”; dedi.

Çorum Valisi Ahmet Kara, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça, AKParti Çorum Milletvekili ve Meclis İdare Amiri Salim Uslu, AKParti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Milletvekili adayları Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve çok sayıda bürokratın da katıldığı ziyarette Bakan Eroğlu, “Çorum Belediyesi`ne her türlü desteği veriyoruz. Katı atık tesisi ve hayvan atıklarından enerji ve gübre üretecek tesisin projesi ile bizzat ilgileneceğim. Ayrıca Çorum`a 3 milyon fidan dikilmesi için de gereken çalışmaları yapacağız.”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Bakan Veysel Eroğlu`na ziyaret anısına işlemeli cam vazo hediye etti.