Bakan Eroğlu’dan Külcü’ye övgü

25 Ekim 2014 Cumartesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.Çorum’un altyapı yatırımları hakkında Bakan Eroğlu’na brifing veren Külcü, Çorum’un su sıkıntısının olmadığını, yakın zamanda gerçekleştireceği atık su projesi üzerinde çalıştıklarını söyledi.

\r\n

Son 5 yılda Çorum’da yaptıkları ağaçlandırma, yeşil alan ve su yatırımları hakkında Bakan Eroğlu’nu bilgilendiren Külcü, “Çorum halkının Belediyemizden memnuniyet oranı çok yüksek. Bu durum bizleri daha çok çalışmaya sevk ediyor.” dedi.

\r\n

Çorum’a 19 müjdeli haberle geldiklerini ifade eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ise, “Çorum’un şu an için su sıkıntısı yok. Fakat şehrin sigortası olması lazım. Bu yüzden birkaç bölgeden Çorum’a su getirilmesi gerekiyor. Ayrıca Çorum’un atık su ile ilgili projesine gereken desteği de vereceğiz.” dedi.  Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün çevreye çok önem verdiğini ve Çorum için başarılı projelere imza attığına vurgu yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “Çorum büyüyor, sanayisi ise çok hızlı gelişiyor. Gördüğüm kadarıyla Belediye Başkanı doğaya ve çevreye de çok önem veriyor. Çalışmalarından dolayı kendisini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.