Bakan Elvan’dan Çorum Belediyesi’ne övgü

27 Mayıs 2014 Salı

Çorum Belediyesi, 5. Karayolu Trafik Sempozyumu ve Sergisi`nden sonra 26-28 Mayıs tarihleri arasında İstanbul`da düzenlenen 1. Karayolu Akıllı Ulaşım Sistemleri Kongre ve Sergisi`nde de ilgi odağı oldu.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan ve çok sayıda davetlinin katıldığı kongre Grand Cevahir Otel Kongre Merkezi`nde başladı. Bakan Lütfi Elvan tarafından açılan sergiye çok az sayıda firma belediye katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kongre ve sergiye katılan iki belediyeden birisi olan Çorum Belediyesi`ni Başkan Yardımcısı Turhan Candan temsil etti.

Bakan Lütfi Elvan`ın Çorum Belediyesi standını ziyaretinde Elvan`a Çorum Belediyesi`nin şehir içi ulaşımla ilgili yaptığı çalışmalar hakkında geniş bilgi veren Turhan Candan, Çorum`daki akıllı kavşak sisteminin kurulu olduğu kavşaklara canlı bağlantı yaptı, kavşaklardaki trafik uygulamalarını anlattı. Çorum Belediyesi`ni tebrik eden Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Başkan Külcü`ye de selamlarını ileterek başarılı çalışmaların devamını diledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, standa gelen diğer misafirlerle de tek tek ilgilenerek hem Çorum`u hem de Çorum`da yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.