Bakan Bozdağ'dan Başkan Külcü'ye taziye ziyareti

20 Mayıs 2014 Salı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye taziye evinde ziyarette bulundu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, beraberinde AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve TBMM adalet Komisyonu Üyesi Ramazan Can ve Vali Sabri Başköy ile birlikte, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Başkan Külcü’nün kayın biraderi Murat Demirezen için taziye ziyaretinde bulundu.

Bozdağ, “Elim trafik kazasında hayatını kaybeden kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve metanet diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’de ziyaretlerinden dolayı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a teşekkür etti.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ taziye ziyaretinin ardından Çorum’dan ayrıldı.