Bahçeşehir Okulları'ndan Başkan Külcü'ye teşekkür

25 Mart 2016 Cuma

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Karadeniz Bölge Koordinatörü Savaş Boyar, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Bahçeşehir Okulları Kurumsal İletişim Yöneticisi Pınar Keskin ve Emrah Tüysüzoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Savaş Boyar, Bahçeşehir Koleji’nin 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında Çorum’da eğitim faaliyetlerine başlayacağını belirtti. Bahçeşehir Koleji’nin yurt içi ve yurt dışında bir çok eğitim kurumu bulunduğuna dikkat çeken Savaş Boyar, “İlkokul, ortaokul, lise ve üniversitesi olmak üzere 23 bin öğrenci, 5 bin öğretmen ile eğitim camiasına hizmet ediyoruz. Anadolu’da gençlerimiz bizimle yurt dışında yüksek lisans, doktora yapma imkânı buluyor. Hitit Üniversitesi ile birlikte yüksek lisans ve doktora programları yapmayı planlıyoruz. Bahçeşehir Okulları’nın Çorum’da açılmasında Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün çok büyük katkısı var. Destekleri nedeniyle Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yaptığı açıklamada Çorum’da özel eğitim kurumlarının sayısının artmasının kaliteyi de artıracağını söyledi. Bahçeşehir Okulları’nın Çorum’un eğitim kalitesini daha yukarılara çekeceğine inandığını söyleyen Başkan Külcü, “Bahçeşehir Okulları’nın Çorum’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Karadeniz Bölge Koordinatörü Savaş Boyar, destekleri nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye plaket takdim etti.