Bahçelievler KKSM'den huzurevi ziyareti

19 Ocak 2015 Pazartesi

Belediyemiz Bahçelievler Kadın Kültür ve Sanat Merkezi (KKSM) kursiyerleri ile Sosyal İşler Müdürlüğü personeli, Vali Atıl Üzelgün Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi`nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Huzurevi sakinleri ile sohbet ederek onlarla yakından ilgilenen kadınlar, “Yaşlılarımızı ziyaret etmek bizleri çok mutlu etti. Onların kendilerini daha iyi hissetmelerini istedik.Bizim için güzel ve duygusal bir gündü.Bizleri iyi şekilde karşılayan huzurevi yöneticilerine ve güleryüzlü sakinlerine çok teşekkür ediyoruz.”; dedi.

Huzurevi sakinleri de ziyaretten bir hayli memnun kaldı. Tekrar ziyaret edilmek istediklerini söyleyen yaşlılar,”Unutulmak hissi çok yıpratıcı. Yapılan ziyaretler bizleri mutlu ediyor. Tekrar gelmenizi isteriz.” dedi.

Belediye Sosyal İşler Müdürlüğü`nde görevli hanımlar ise huzurevi ziyaretlerinin belirli periyotlarla devam ettiğini, ziyarete katılmak isteyen kadınların, şehir genelindeki KKSM`lere müracaat etmelerinin yeterli olduğunu ifade ettiler.