Bahçelievler’e 6.000 ton asfalt

10 Temmuz 2013 Çarşamba

Belediyemiz, Bahçelievler Mahallesi`nde yol ve asfalt çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Sezon başında belirlenen program dahilinde asfalt çalışmalarını devam ettiren Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü`ne bağlı asfalt ekipleri, Bahçelievler 2. Cadde ile 2,3,4,5 ve 6. Sokaklar ile Yeşilyurt Sokakların asfaltını yapıyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, asfalt ekiplerinin yoğun çalışma temposunu Ramazan ayında da sürdürdüğünü belirterek “Bahçelievler Mahallesi`nde ihtiyaç duyulan bölgelerde asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Asfalt çalışması yapılan yerlerde kısmi altyapı çalışmalarını da tamamlıyoruz. Şu ana kadar Bahçelievler Sokaklara 750.000 TL`lik altyapı ve asfalt yatırımı yaptık. Bundan sonra da ihtiyaç duyulan bölgelerde çalışmalarımızı yapacağız”; dedi.