Bahar Caddesi’ne asfalt

5 Ağustos 2014 Salı

Belediyemiz asfalt ekipleri Ramazan bayramı öncesi asfalt serimine devam ediyor. Bahçelievler Mahallesi Bahar Caddesi, Bahar 20. Sokak ile Bahar 1. Cadde arasındaki 280 metre uzunluğundaki yola yaklaşık 1.000 ton asfalt serimi yapılıyor. Ekiplerin aralıksız çalıştığı bölgenin alt yapısı daha önce Belediye tarafından tamamlanmıştı. Kanalizasyon, içme suyu ve parsel bağlantıları yapılan sokakta Tedaş ve Telekom`un da çalışmalarını tamamlamasıyla asfalt çalışmaları tamamlandı.

Bayram sonrası çalışmalara devam

Belediye ekiplerinin bayram sonrası mesaileri artarak devam edecek. Bahçelievler Mahallesi Bahar Caddesi`nin bağlantı yollarına ise bayram sonrası 750 ton asfalt serimi yapılacak.

Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Bağlar Bölgesi, Dumlupınar Sokakları ve Bahar Sokakları birbirine bağlayan Bahar Caddesi trafiği önemli oranda rahatlatmış olacak. Bahar Caddesi, Dumlupınar Sokaklar ve Bahar Sokaklara toplam 2.000 ton asfalt serimi yapılacak ve çalışmanın maliyeti de 500 bin TL`yi bulacak.