BAHAR CADDESİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

11 Temmuz 2012 Çarşamba

Belediyemiz, altyapı çalışmalarını hızla sürdürüyor. 550 metre uzunluğundaki Bahar Caddesi`nin altyapısına tamamlayan Belediyemiz, asfalt çalışmalarını da tamamlamak üzere.

Bahar Caddesi`nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Bahar Caddesi`nin uzun zamandır gerek altyapı gerekse de üstyapı noktasında büyük eksikliklerinin bulunduğunu ifade ederek, “Yaklaşık 40 gün önce başlattığımız çalışmalarda sona gelmiş bulunuyoruz.

Fen İşleri ve Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çalışması sonrası caddenin yağmursuyu şebekesi yenilendi. Böylelikle Bahabey Caddesi ve civarı da artık aşırı yağışlarda su altında kalmaktan kurtulacak “; dedi.

Bölgedeki yağmur sularının önceden Bahabey Caddesi, Yavruturna Mahallesi, Kulaksız ve Sel sokaklara kadar gittiğini ifade eden Başkan Yardımcısı Alper Zahir, “550 metre uzunluğundaki caddenin Melikgazi Camisi`ne kadar yağmur suyu şebekesini tamamen yeniledik. 7 ayrı sokağın bağlantısını da yaptık. Bu şekilde Bahar Caddesi`nde biriken yağmur sularını Melikgazi Deresi`ne akıtmayı planlıyoruz.

Bahabey ve Bahar caddelerinin tretuarlarını da yenileyeceğiz. Cadde 25 metre genişletildi ve otopark alanları da oluşturuldu.”; dedi.