BAHAR CADDESİ, ASFALT İÇİN HAZIRLANIYOR

13 Haziran 2012 Çarşamba

Belediyemiz, yaz ayı ile birlikte asfalt ve altyapı çalışmalarını hızlandırdı. Daha önce belirlenen hedefler doğrultusunda Bahar Caddesi, asfalt yapımı için hazırlanıyor. Yağmursuyu, içmesuyu ve diğer altyapı çalışmaları tamamlanan Bahar Caddesi`nde şimdi de asfalt çalışması gerçekleştirilecek.

Belediyemiz tarafından belirlenen ihtiyaç programı çerçevesinde Bahçelievler Mahallesi`nin trafik yoğunluğu en fazla olan caddelerinden birisi olan Bahar Caddesi`nde de asfalt çalışmaları başlıyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, 2012 yılı yaz sezonunda belirledikleri program çerçevesinde asfalt ve altyapı çalışmalarını büyük bir hızla sürdürdüklerini söyledi. Zahir, yaptıkları çalışmalarla Çorumluya en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını ifade ederek bu çalışmaların Çorum halkı tarafından takdir edilmesinin kendilerini mutlu ettiğini, daha çok çalışmaya sevk ettiğini söyledi.

Belediyemiz, Bahar Caddesi`nde yapılan yol genişletme çalışmalarında yolun genişlemesiyle yolun içerisinde kalan ağaçların bir kısmı düzenlenen otopark alanında kaldığı için sökülmeyecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Çorum Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri altyapı ve asfalt çalışmalarında ağaçlara zarar vermemek için ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını, yol genişletme çalışmalarında yolun içinde kalan ağaçları ağaç sökme makineleriyle sökerek Selçuk Caddesi 39. Sokaktaki parka naklettiklerini belirtti. Zahir, “Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Yol genişletme çalışmalarında yolun içerisinde kalan ağaçlar Belediye ekiplerimiz tarafından sökülerek başka noktalara dikilmektedir”; dedi.